GündemManşetSağlıkSiyaset

AK PARTİ VE CHP KADIN KOLLARI HEMŞİRELERİ UNUTMADI

12 mayıs hemşireler günü (1)12 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle, Ak Parti ve CHP heyetleri Bodrum Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesinde görev yapan Hemşireleri ziyaret etti.

Gün içinde farklı zamanlarda ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve Kadın Kolları üyeleri ile CHP İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ile üyeleri karanfiller ve çiçeklerle hemşirelerin günü kutladı.

Bodrum Devlet Hastanesinde görev yapan Hemşireleri ziyaret eden heyetler ilk olarak 35 yıldır görev yapan yüksek hemşire Seman Terzi’nin Hemşireler Gününü kutladı. Daha sonra partililer, hastanede çalışan tüm hemşireleri ziyaret etti.
CHP İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ile üyelerinin ziyareti sırasında, hemşirelerin Bodrum’a yaşadıkları barınma ve ulaşım sıkıntıları gündeme geldi. Yüksek kiralardan ve servis yokluğundan şikayet eden hemşireler destek istedi.

Ak Parti İlçe Başkanı ve beraberindekilerinin ziyareti sonrasında konuşan Çiğdem Demiralp ise yaptığı açıklamada, “Hemşirelerimiz gece gündüz demeden mesleklerini büyük bir özveri icra etmektedirler. Büyük bir sabır ve sevgiyle çalışan, ülkemizdeki sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesine çok önemli katkı sağlayan hemşirelerimizin bu özel günlerini kutluyorum  ” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu