GündemManşet

UÇURTMALAR 9.KEZ ENGELLİLER İÇİN HAVALANACAK

9. Bodrum Uçurtma ile Farkındalık FestivaliBodrum’da geleneksel hale gelen uçurtma festivali bu yıl 9. kez gerçekleştirilecek.

15 Mayıs Pazar günü her zamanki gibi Değirmenler Mevkiinde yapılacak olan 9. Bodrum Uçurtma ile Farkındalık Festivali 13-14 Mayıs günlerinde Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulundaki çeşitli etkinliklerle başlayacak.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Miyase Karlıova, herkesi Değirmenler Mevkiine davet ederek şunları söyledi:
“Muğla’daki ve Bodrum’daki engelli kardeşlerimizle birlikte, çeşitli sürpriz etkinliklerinde gün boyu sürecek bir etkinlik olacak. Her zaman olduğu gibi etkinliğimiz bu yılda ücretsiz olarak düzenlenecek. Ses sanatçıları Ömür Gedik ve Simge bizlerle birlikte olacak ve sevilen şarkılarını seslendirecekler. Etkinlik booyunca değişik yarışmalarımız olacak. En küçük uçurtmacı, en farklı uçurtma, en yaşlı uçurtmacı ve en kalabalık ailelere çeşitli ödüllerimiz olacak” dedi.

Bu yıl ilk defa ilkokullar arası resim yarıması ile ortaokul ve liselerde engelliler ile ilgili çözüm projesi yarışması düzenlediklerini ifade eden Karlıova derece girenleri ödüllendireceklerini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu