GündemManşetSağlıkSiyaset

AKP’li Vekiller Bakanlarla Görüştü

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

 

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler…

Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

Bakanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekilleri Otgöz ve Mete; Muğla’ya yapılacak yatırımlar için de görüşmelerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete ziyaretlerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Eğitim Araştırma Hastanemiz Şehir Hastanesi Konsepti haline getirilecek…

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi,  Şehir Hastanesi konsepti haline getirilecek. Yatak sayısı yapılacak olan ek bina ile birlikte kademeli olarak 1.500 çıkarılacak.

Hastanede önemli bir ihtiyaç olan otopark konusu  da  yer tahsisi ile çözüme kavuşturulacak.

Fethiye’ye 500 Yataklı yeni Devlet Hastanesi…

Fethiye’de mevcut 223 yataklı, B hizmet Rolü’nde faaliyet gösteren Hastanemiz özellikle yaz aylarında aşırı yoğunluk yaşamaktadır.

Bundan dolayı; yeni 500 Yataklı Fethiye Devlet Hastanesi yapımı planlandı. Hastanenin yer tahsisi çalışmaları devam ediyor. Yer tespiti sonrası ihale aşamasına geçilecek.

Muğla’nın coğrafi yapısı ve tatil bölgesi olması nedeniyle yaz döneminde nüfus artışı, sağlık alanında da yoğunluk yaşanmasına neden olmaktadır.

Buna bağlı olarak; doktor, hemşire ve sağlık personeli ihtiyacı yaşanmaktadır.  Personel ihtiyacımızı Sayın Bakanımıza  ilettik.

Sağlık alanında da ihtiyaçların karşılanması ve hemşerilerimize en iyi şartlarda hizmet verilmesi için çalışmalara devam ediyoruz.

Muğla’mıza  ilgi ve destekleri için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya sevgili hemşerilerim adına en kalbi teşekkür ve şükranlarımı sunuyoruz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu