GündemKültür SanatManşet

MİLLİ TAKIMIMIZ BUGÜN DÜNYA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Bodrum Dans Kulübü Modern Dans Bölümünün 32 sporcu, 3 idareci ve 19 sporcu velisinden oluşan 54 kişilik Modern Dans Türk Milli Takımı Kafilesi, bugün Bodrum’dan ayrılıyor.

2017, 2018 ve 2019 yıllarında üst üste 3 kez Türkiye Şampiyonu olan Bodrum Dans Kulübü Modern Dans Bölümü sporcuları, Milli Takım Antrenörü Alyona Burlakova tarafından dört ay süren hazırlık çalışmalarını tamamladı. İlk üç ay; ayda 32 saat, Kasım ayında ise ayda 50 saat eğitim gören Türk Milli Takımı, yeni koreografileri, yeni kostümleri ile Dünya Şampiyonasına iddialı bir grup olarak katılıyorlar.

Türkiye’nin tarihte ilk kez katılacağı dünya şampiyonası dört gün sürecek ve yaklaşık 2 bin sporcu katılacak. Dünya Şampiyonasına katılan ülke bayrakları arasında bu yıl ilk kez Türk bayrağı da ekleniyor.

Türk Milli Takımı 7 solo, 5 duo, 5 grup ve 2 formasyon olmak üzere 19 farklı koreografi ile 2 bin sporcuya karşı şansını deneyecek. Fatih Özvezneci takım kaptanlığındaki Modern Dans Türk Milli Takımı Sporcuları, 5 Aralık akşamı Bodrum’a geri dönecek.

Bu akşam 22.30 da Bodrum Otogarından ayrılacak olan 54 kişilik Türk Milli Takımını uğurlamak için tüm Bodrumluları Bodrum otogarına davet ediyoruz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu