ÇevreGündemManşet

YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

bitez calismalar (2)Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından Bodrum yarımadası genelinde yürütülen yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Yoğun bir şekilde, hafta sonu da dahil olmak üzere çalışmalarını ara vermeden sürdüren Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, en son Gümbet ve Bitez mahallelerinde bozulan yolların, yer yer sıcak asfalt kaplayarak yer yer de parke taşları döşeyerek bakım ve onarımlarını yaptı. Gümbet Adnan Menderes Caddesi’nde yapılan çalışmada ekipler, 500 metrelik yolu 600 ton sıcak asfaltla kaplarken, Bitez Pomelon Sokak’ı da parke taşlarıyla döşedi. Bitez Gülsüm Sokak’ta ise parke çalışması öncesi bölgede hazırlık yaptı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, “Halkımızın ve Bodrum’a gelen misafirlerimizin trafikte zorluk çekmemeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarına ilçe genelinde, hafta sonu da dahil olmak üzere acil bölgelere öncelik vererek hazırladığımız plan ve programa uygun, bölge bölge devam edecek.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu