GündemManşet

BODRUM’DA COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

Bodrum-23 Nisan CoşkusuBodrum’da Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Bodrum Şehir Stadı’nda öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli gösterilerle devam etti. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi önündeki Atatürk Heykeli’ne çelenk sunumu ile başladı. Çelenklerin konulmasıyla birlikte 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

23 Nisan kutlamalarına, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Başsavcısı Dr.Barış Duman,  Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dr.Yakup Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Taner Uslu, Bodrum Muharip Gaziler Derneği, Kos İstanköy Kardeşlik Derneği, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programı kapsamında çelenk sunumunun ardından program Bodrum Şehir Stadı’nda devam etti. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşların bayramını kutladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise Bodrum’un merkezindeki ilkokul ve ortaokulların hazırladıkları gösteriler gerçekleşti. Umurca İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı’nın “Türkiye’m” adlı performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca gösterilerin geçiş aralarında öğrenciler, günün anlam ve önemini belirten şiir ve kompozisyonlar okudular. Jonglör ve illüzyon gösterilerinin de yer aldığı programda, 20 ülkenin bayrağını taşıyan öğrenciler, geleneksel kıyafetler ve şarkılar ile stada girdiler.

Kutlamaların bitiminde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral etkinlikte görev alan öğretmenleri kutladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu