Kültür SanatManşet

‘Dört Mevsim Bodrum’ Fotoğraf Sergisi

Berkalp Turper'in Fotoğrafları Belediye Sergi Salonunda

 

On üç yaşında çektiği şimşek fotoğrafları ile Bodrum Belediyesi’nin dikkatini çeken Berkalp Turper, “Dört Mevsim Fotoğraf Sergisi” ve “Akdeniz İklimi 3 Timelapse Kısa Film” gösterimini Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle on beş yaşında hayata geçiriyor.

Dört mevsim Bodrum’un hava durumu çekimleri ile oluşturduğu serinin son bölümü olan “Akdeniz İklimi 3” kısa film çalışmasını bir süre önce tamamlayan Berkalp Turper’in Bodrum’un dört mevsimini yansıtan, fotoğraf kareleri kadar şimşek, yıldırım ve fırtına fotoğraflarından oluşan “Dört Mevsim Bodrum Fotoğraf Sergisi”, 20 Aralık 2022, Salı günü Artemisia Sergi Salonu’nda sergilenecek.

Bodrum Belediyesi’nin desteği ve CAD Reklam Ajansı’nın sponsorluğuyla gerçekleştirilecek

Dört Mevsim Bodrum’ Fotoğraf Sergisi ve ‘Akdeniz İklimi 3’ Timelapse Kısa Film Gösterimi’ne Bodrum’a gönülden bağlı herkes ve fotoğraf meraklıları davetli.

Berkalp Turper bir buçuk yıl boyunca çektiği Bodrum’un hava değişimlerini yansıtan fotoğraflarından oluşan Akdeniz İklimi 3 kısa filmini timelapse olarak kurguladı. Bodrum’un farklı beldelerinde çekilen ve hava konusunu ele alan 9 dakikalık film aynı zamanda iklim değişikliğini de gözler önüne seriyor.

 

Editöre not:

İstanbul doğumlu Berkalp Turper (2007) Bodrum’da yaşıyor.  Küçük yaşlardan itibaren hava olaylarına ve fotoğrafçılığa meraklı olan Berkalp Turper, çektiği kareleri timelapse videolara dönüştürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu