ManşetSpor

Hentbolda Kupa Bodrum’un

Denizin Kızları HDI Sigorta Türkiye Kupası’nın Sahibi Oldu

 

Bodrum’un Hentbol sahalarındaki güçlü temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Yarrı Final maçında rakibi İzmir BŞB’sini eleyerek Final maçında Kastamonu BLD. İle karşılaştı.

Maç kadrosunda Esma Adnar, Ceyhan Coşkunsu, Zehra Oğuz, Isabelle Jongenelen (5), Nika Matavs (1), Buket Mutlu, Valeriia Baranik (7), Esin Sağdıç (7), Burcu Yavaş (1), Diğdem Hoşgör (8), Ümmügülsüm Bedel (4), Hatice Güler, Kübra Yılmaz (1), Tuana Akman yer aldı

Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada rakibi ile kıyasıya mücadele ederek, mücadeleci ve hızlı bir oyun sergileyen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ligin güçlü takımlarından Kastamonu Belediyesi ile ilk yarıyı 15-13 geride  kapattı.

İkinci yarıda rakibin oyunlarına fırsat vermeyen ve yaptığı savunma ile rakibine kalesinde gol ile buluşmasına olanak vermeyen Denizin Kızları, ikinci yarıda rakibine istediği oyunu oynatmayarak maçı 33-31 önde kapatarak HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı kazandı.

Antrenör  Kıvanç Özcan, “Birinci devre istediğimizi yapamadık. ikinci devre iyi savunma yaparak hakettiğimizi aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Yüreklerini ortaya koydular. Mutluyum , tüm Türkiye’te Bodruma hayırlı olmasını dilerim” dedi

Karşılaşmanın en değerli oyuncusu Armada Praxis Yalıkavakspor’dan Nika Matavs oldu.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları için Boluya giden ve 3 gün süren maçlar ile Bodrum’a kupa ile dönen Armada Praxis Yalıkavak Spor, Bodrum’a da büyük bir gurur kaynağı oldu.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Maçları en iyilere seçilen

Türkiye Kadınlar Süper Ligi Play – Off mücadelesinde yarı final ilk maçını 19 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Kastamonu Belediyesi ile oynayacak olan Denizin Kızları, yarı final ikinci maçını 23 Mayıs Salı günü Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu