EkonomiGündemManşet

TÜRSAB’DAN ÜYELERİNE KOSGEB BİLGİLENDİRMESİ

Geçtiğimiz aylarda yönetime gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yöre Temsil Kurulu(YTK) yetki bölgesindeki KOBİ’ler için bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

TÜRSAB Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve TÜRSAB Bodrum YTK Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aslan’ın açılış konuşmasıyla başlayan bilgilendirme toplantısı yaklaşık iki saat sürdü.

Yaptığı açılış konuşmasında bu tür bilgilendirme toplantıların sektörde faaliyet gösteren firmalara olan yararlarından bahseden Aslan; “KOSGEB’in küçük ve orta işletmeler için sağladığı bazı destekler var. Biz de kendi üyelerimizin bu desteklerden yararlanabilmesi ve bilgilendirilmesi amacıyla böyle bir toplantı organize ettik. Burada amacımız kendi üyelerimizin fayda sağlayabilecekleri bu desteklerden yararlanmak için bilinçlendirilmeleri. Kendi üyelerimizin yararına olabilecek toplantıları daha sık düzenleyeceğiz” dedi.

“işletmelere verilen KOSGEB destekleri” başlığı altında, KOSGEB Muğla Müdürü Gökhan AKAYDIN ve KOBİ Uzmanı Derya DELİCE ALTUNBAĞ tarafından verilen seminer ile turizmcilerin KOSGEB desteklerinden nasıl ve hangi hizmetlerin karşılığında faydalanacakları anlatıldı.

Seminerde sunumları gerçekleştiren konuşan KOBİ Uzmanı Derya Delice Altunbağ, bu tür bilgilendirme toplantılarını önemsediklerini ifade ederek, “Hedef kitlemizle ne kadar bir araya gelirsek onlara o kadar dokunabiliyoruz. O kadar faydalı olabiliyoruz. Dışarıdaki bilgi kirliliğine karşı en doğru bilgiyi sizlere ulaştırma imkanımız oluyor. Bu yüzde toplantıyı organize ettikleri için TÜRSAB temsilcilerine teşekkür ederim” diyerek, sunumuna başladı.

Toplantıya katılanlara KOSGEB’in destek verdiği sektörler, işletme geliştirme destek programı, yeni girişimci desteği ve işbirliği güç birliği destek programı hakkında bilgiler aktardı. Verilen bilgilerin ardından katılımcılar, KOBİ Uzmanı Derya Delice Altunbağ ile merak ettikleri konularda sorularını yönelttiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu