EğitimEkonomiManşet

Esnaf Belgelendirme Çalışmaları Sürüyor

Oda Başkanı Başeymez Açıklamada Bulundu

 

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Mesleki Yeterlilik Merkezi TESK ESYEM işbirliğinde esnafları belgelendirme çalışmaları devam ediliyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Bağeymez, “Daha önceki aylarda Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5 ) meslek dalında açtığımız sınav programlarına şimdi de Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5 ) meslek dalını dahil ederek işinin ehli, elinde belgesi olan kişilerin bu mesleği icra etmeleri hedeflenmiştir. Başvurular bizzat Odamız Başkanlığına yapılarak talepler alınacak, açılacak sınavlarda başarılı olanlara belgeleri yine odamızca teslim edilecektir. Sınavlar AB Hibe Programları dahilinde açılmış olup, başarılı olanlara ödemiş oldukları ücretler iade edilecektir.Belge ücreti 200,00 TL. adaylar tarafından karşılanacaktır.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu