AsayişGündemManşet

TORBACILAR JANDARMADAN KAÇAMADI

pageBodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 34 BFU 50 plakalı otomobil ile uyuşturucu madde getirileceği duyumu alınması üzerine harekete geçti. Bahse konu araç, Çamlık Köyünde icra edilen yol kontrol noktasında tüm ikaz ve uyarılar rağmen kontrol noktasında durmayarak Yalı Mahallesi istikametine doğru kaçtığının bildirilmesi üzerine Taşocakları Mevkiinde yol trafiğe tamamen kapatıldı.  Jandarma ekiplerinden daha fazla kaçamayan araç sürücüsü ve yanındaki üç kişi kıskıvrak gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda,  otomobil içerisinde 1017 gr. Kubar esrar maddesi ve (1) adet Simbo marka hassas terazi ele geçirilmesi üzerine şahıslar ifadelerinin alınması üzerine Jandarma Karakoluna götürüldü.

Burada işlemleri tamamlanan şüphelilerden ikisi Adli Kontrol şartı ile tutuksuz olarak  yargılanmak üzere  serbest bırakılırken H.Y. ve S.Y. isimli şüpheliler tutuklanarak Muğla E Tipi kapalı Ceza İnfaz kurumuna kapatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu