GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ MERSİN’DE COŞTU

KırçiçekleriTürkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde Bodrum’un namağlup temsilcisi olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, oynadığı Mersin Üniversitesi maçında rakibini açık ara mağlup etti.

Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maça, Harika Eldaş, Gülşah Çelebi, Seda Tabakçı, Seda Aydın ve Sasha Goodlet ilk beşi ile çıkan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, her zaman olduğu gibi maça yine hızlı başladı. İlk periyodu 13-21 önde geçen Kırçiçekleri, ikinci periyoda girildiğinde ataklarında daha çok sayı yakalayan taraf oldu ve maçın ilk yarısını 26-46 tamamlayarak 20 sayılık fark ile soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında rakibine sayı yaptırmadan attığı şutları sayıya çeviren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, sayı farkını daha da arttırdı ve maçı 41-72 kazanarak sahadan ayrılan taraf oldu.

Maç boyunca takımına kazandırdığı 16 sayı 6 ribaunt ve 1 asist ile Melis Dilara Lafatan maçın yıldız oyuncusu olurken, Sasha Goodlet 14 Sayı 9 Ribaunt, Gülşah Çelebi de 11 sayı 6 Ribaunt 4 asist ile onu takip ettiler. Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı oyuncularının tamamının skora katkısı bulunduğu maç sonucunda, 11 haftadır ligde yenilmeden yoluna devam eden tek takım olan Kırçiçekleri, 22 puan ile birincilik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

Bir sonraki mücadelesini Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı spor Salonu’nda gerçekleştirecek olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, 9 Aralık 2017 günü saat 15.00’te İzmit Belediye Spor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu