AsayişGündemManşet

57 KAÇAK İLE 1 ORGANİZATÖR YAKALANDI

Bodrum-jandarma-göçmen kaçakçılığıSon günlerde artan göçmen kaçakçılığı olaylarına güvenlik güçlerinin müdahalesi aralıksız devam ediyor.

Bodrum’dan yasadışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçmeye çalışan Pakistanlı grup ile onlara organizatörlük yapan bir kişi yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerinin yakalanması kapsamında yürütülen istihbari çalışma ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde; Turgutreis mahallesi Kadıkalesi Ormancılar sitesi koyu Mevkiinde İstanköy adasına yasadışı geçmeye çalışan 57 Pakistan uyruklu şahıs ile birlikte 1 organizatör şahıs yakalandı. Ekipler olay yerinde 1 adet deniz botu ele geçirdi.

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürülen şahısların burada işlemleri yapıldı. Yapılan soruşturma kapsamında olayla ilgili olduğu anlaşılan 3 kişinin daha arandığı bildirildi.

Olay ile ilgili adli makamların talimatı doğrultusunda gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Pakistanlı kaçakların işlemlerinin tamamlanmasının ardından Muğla Göç İdaresi yetkililerine teslim edildiği olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 3 şahsın yakalama çalışmalarına devam edildiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu