AsayişGündemManşet

5 KİŞİ DAHA SINIR DIŞI EDİLDİ

IMG_4708Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan fuhuş operasyonunda 5 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi.

Hayat kadınlarının aylık gelirlerinin ise 16 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri önceki gece bir otomobile silahlı saldırı düzenleyen 2 kişiyi gözaltına aldı. O.P. isimli şahıs aracına R.H., VE H.T isimli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayı derinleştiren polis ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin Fuhuş yaptırdığını ortaya çıkardı. Soruşturmayı genişleten ekipler Gümbet mahallesinde bir otel adresine ulaştı.  Otele baskın düzenleyen asayiş ekipleri Kırgız, Rus ve Türkmen uyruklu 5 kadını gözaltına aldı. Kırgızistanlı Z.A., A.G., K.S, Rus uyruklu olduğu ortaya çıktı. Türkmen olan K.S. ve R.H.  sınır dışı edilmek üzere Muğla İl Emniyet müdürlüğüne gönderildi.

Hayat kadınlarını gözaltına alan polis ekipleri kadınların aylık 16 bin lira kazandıklarını öğrendi. Kadınlar ilk ifadelerinde fuhuş yapmadıklarını sadece sevgilileri ile yaşadıklarını söyledi. Ekiplerin çapraz sorguya aldıkları kadınlar daha sonra suçlarını itiraf ederek aylık 16 bin lira kazandıklarını itiraf etti.

Öte yandan Silahlı saldırıya karışan R.H. ile H.T.  genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan adli makamlarca tutuklandıkları öğrenildi. Ayrıca tutuklanan şahısların dosyalarına Fuhuş, Fuhşa aracılık etmek ve zorla alı koymak suçlarının da eklenip işlem yapılacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu