AsayişGündemManşet

KONACIK’TA KAZA

Bodrum-Konacık-KazaAkşam saatlerinde Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Konacık Mahallesi Seyit Onbaşı Caddesinde meydana gelen trafik kazasında otomobile yandan çarpan motosiklet sürücü başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucunda yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bir pizza firmasında kuryelik yapan 34 LB 154 plakalı motosiklet sürücüsü Zeynel Altün kontrolsüz bir şekilde Cennet Sokak’tan Seyitonbaşı Caddesine çıkınca cadde üzerinde seyir halinde olan Uğur Derman idaresindeki 48 EZ 785 plakalı otomobile yandan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motosikletten düşen Zeynel Altün yaralandı. Kaza sonrası çevreden koşan vatandaşlardan bazıları Trafik ekibi gelene kadar caddeden geçen araçları yönlendirirken bazılarıda sağlık ekipleri gelene kadar yerde yatan yaralının başından ayrılmadı.

Yaralı, ilk müdahale sonrası 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken trafik ekibinin incelemelerinin ardından otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürülüğüne götürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu