EğitimGündemHayatManşet

BODRUM’DAN DİYARBAKIR’DAKİ ANAOKULUNA YARDIM

Bodrum Montessori Anaokulu VakfıBodrum Montessori Anaokulu Vakfı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Diyarbakır’daki bir köy okuluna yardım kolileri gönderdi.

Dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren Montessori Okulları’nın Bodrum’daki şubesi Bodrum Montessori Anaokulu Vakfı güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Diyarbakır’ın Ergani İlçesi Canveren Köyü’ndeki bir ortaokulun anaokulu bölümüne barış kolileri adını verdikleri yardım kolilerini gönderen okul yönetimine Bodrum Karya Rotary Kulübü’de destek verdi.

Bodrum Montessori Anaokulu Vakfı Müdürü Fatma Özdemir, bu projenin çok faydalı, çok içten bir sosyal sorumluluk projesi  olduğunu ve öğrencilerinin çok uzaklarda, hiç görmediği, hiç tanımadığı arkadaşlarına buradan çeşitli destekleri olduğunu söyledi.

Bu projede kendilerini yalnız bırakmayan Karya Rotary Kulübü’ne de teşekkür eden Özdemir şunları kaydetti:

“Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nin Canveren Köyü’ndeki bir ortaokulun anaokulu bölümüne gidecek bu yardım kolileri. Biz kolilerin içine onların ihtiyacı olan şeylerin yanısıra sevgimizi de koyduk. Bu barış kolilerimiz bugün yola çıkacak. Kolilerin içinde 0 – 13 yaş grubu çocuklara ayakkabı, giysi, çeşitli materyaller ve kırtasiye malzemeleri var. Onların ihtiyacı olan herşeyi tamamlamaya çalıştık” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu