GündemKültür SanatManşet

İKİ FARKLI TEMA BİR SERGİ

Bodrum-Art 212İki farklı temada iki farklı eserler üreten sanatçılar Art 212 Sanat ve Kültür Platformu çatısı altında bir araya geldi.

Önceki akşam, Avenue Bodrum Alışveriş Merkezinde bulunan Art 212 sanat galerisinde iki sanatçının eserlerinden oluşan sergi açılışı gerçekleştirildi. Emel Albayrak ve Murat Külcüoğlu’nun ellerinden çıkan çok sayıda eser açılışa katılan davetlilerin büyük beğenisini topladı.

Eski fotoğraf karelerini karakalemle tuvaline aktaran sanatçı Emel albayrak Kent Haber’e yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Eski fotoğrafları günümze taşımak istedim. Amacım, sergiye gelenlerin eve gidince şöyle bir albümlerine bakmalarını sağlamak. O yönden bir göndermem oldu” dedi.

15 yıldır resimle uğraştığını ifade eden Albayrak’ın sergide 38 eseri bulunuyor.

Emel Albayrak ile ortak düzenledikleri sergiden dolayı çok memnun olduğunu belirten sanatçı Murat Külcüoğlu eserleri hakkında şunları söyledi:
“Köyde doğal ortamda yaşıyorum ve doğal ortamda gördüğümü yaşadığımı fırçayla, renkle, yürekle yansıtmaya çalışıyorum” dedi.

Sergi salonunda 36 eseri bulunan Külcüoğlu’nun kedi tabloları büyük ilgi gördü.

Sergi 9 Mart gününe kadar açık olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu