AsayişGündemManşet

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞTI EKİPLER SEFERBER OLDU

Bodrum-Trafik KazasıBodrum-Milas Karayolunda meydana gelen trafik kazası sonucu arç içinde sıkışan sürücü ekiplerin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde 48 UN 718 plakalı otomobili ile Bodrum’dan Milas istikametine doğru seyir eden Taner Sağlam isimli sürücü Torba Kavşağını yaklaşık 1 km. geçtikten sonra önündeki aracı sollamak istedi. Önündeki aracı solladığı esnada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybeden 32 yaşındaki Sağlam önce orta refüje doğru yöneldi. Daha sonra aracı toplamaya çalışan Sağlam yoldançıkarak ormanlık alana daldı.

Çam ağacına çarparak duran araç adeta hurdaya dönerken sürücü Taner Sağlam’da araç içinde sıkıştı. İlk olarak yoldan geçerken kazayı göreb vatandaşların yardıma koştuğu Sağlam için yardım çağrıldı.

Olay yerine gelen, 112 Acil Sağlık, Bodrum İtfaiye Drup Amirliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneğine bağlı ekipler yaralı sürücüyü kurtarmak için uzun süre mücadele ettiler. Bilinci açık olan ve sürekli çığlıklar atan Taner Sağlam’ı kurtarmak için itfaiye ekipleri aracın tavanı kesti. Ekiplerce sedyeye alınan yaralı sürücü ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralının çıkarılmasının ardından ekipler ormanlık alanda başka bir yaralının olup olmadığını aradı. Aracın kopan parçalarını çevreden toplayan ekipler daha sonra çekici yardımıyla aracı olay yerinden kaldırdı.

Tedavi altına alınan Sağlam’ın kafa travması geçirdiği ve vücudunun çeşili bölgelerinde kırıklar olduğu tespit edildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu