EkonomiGündemManşet

9. BOAT SHOW FUARINDA BODRUM YAT İMALAT SEKTÖRÜ TANITILIYOR

Bot şov-BodrumUluslararası platformda karada yapılan ikinci en büyük tekne ve yat fuarı olan “CNR Avrasya Boat Show, Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bodrum Standı Açılış Kokteyli Hareketli Geçti

2 numaralı holde, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) organizasyonuyla ve GEKA’nın da desteğiyle kurulan Bodrum standı her sene olduğu gibi yine deniz severlerin toplanma noktası haline geldi. 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen Bodrum Standı açılış kokteyli Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un ev sahipliğinde gerçekleşti. Kokteyle Emekli Orgeneral Bilgin Balanlı, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, BODTO Meclis Üyeleri, BODTO 9 Nolu Yat İmalat, İşletmecilik ve Su Sporları Sektörü Meslek Komitesi Üyeleri, GEKA Muğla Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Mehmet Sert, Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan, CNR Holding Alan CEO‘su Saltuğ Kabil, Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyesi ve Naviga Dergisinin kurucusu Turgay Noyan, Bodrumspor’lu şörfçü Lena Erdil, Ünlü Mimar Eren Talu ve basın mensupları katıldı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Bodrum standına gönderdiği çiçek ile iyi fuarlar dilerken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz kokteyle katılamadıklarını ancak iyi bir fuar dilediklerini bildirerek kutlanma mesajlarını bildirdiler.

Kokteyl boyunca klasik müzik dinletisi gerçekleştirildi ve Bodrum mandalina gazozu ikram edildi.

BODTO Üyesi 6 Firma Bodrum Standında Tanıtım Yaptı

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum’da Yat İmalat Sektörünün önemini vurgulayarak BODTO olarak bu sektöre katkılarının devam edeceğini söyledi. BODTO bünyesinde, Bodrum Standında Ege Yat, Kobra Yat, Carpe-Diem Yatçılık, IBC Yatçılık olarak 5 firma stant açarken, Roda Yat Firması ise 2 adet lobster tarzı motoryat sergiledi. Ayrıca BODTO’nun kurumsal yayını Bodrum Mavi Dergisi, İngilizce şehir haritası ile Bodrum Belediyesi tarafından basılan Türkçe/İngilizce Bodrum tanıtım broşürleri dağıtıldı. Üye firmalar Bodrum standında BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven ve BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dinç ile bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve fikir alışverişinde bulundu.

Fuar 21 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu