AsayişGündemManşet

KÜÇÜK ARAÇLARA DOLDURULAN GÖÇMENLER İLÇE GİRİŞİNDE YAKALANDI

Bodrum-göçmen kaçakçılığıYasadışı geçişlerin önüne geçebilmek için Bodrum’da uygulanan güvenlik tedbirleri etkili oluyor.

Karada, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin başarılı çalışmaları ile göçmenlerin umut yolculuğu arzularını istismar eden birçok göçmen kaçakçısının yakalanıp ilgili mahkemelerce tutuklanması, yakalanan göçmenlerin kamp merkezlerine sevk edilmeleri ve icra edilen önleyici tedbirler nedeniyle Göçmen kaçakçılığı/Yasadışı çıkış olaylarında ciddi azalış gözleniyor.

Alınan tedbirler sayesinde son olarak, Güvercinlik Mahallesi uygulama noktasında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan iki araçta toplan 20 göçmen yakalandı.

Ekipler tarafından durdurulan 09 HU 030 ve 46 KK 772 plakalı hafif ticari araçlara 10’ar kişilik grupar halinde doldurulan çoğunluğu Suriye uyruklu göçmenler tek tek araçlardan indirildi. Polis ekiplerince işlemleri yapılmak üzere Jandarma birimlerine teslim edilen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu göçmenler daha sonra il dışına sevk edildi.

Trafik yönünden incelemeleri yapılan bahse konu araçların her birine Trafik Polisleri tarafından 3 bin 900 TL para cezası kesilerek araçlar 15 gün süre ile trafikten men edildi.

Araç sürücüleri ise haklarında adli işlemlerinin yapılması için Güvercinlik Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu