AsayişGündemManşet

GENÇ İŞÇİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ümit kuk-yalıkavak-Bodrum--Kendisinden haber alınamayan site çalışanı ölü olarak bulundu.

Yalıkavak Mahallesindeki bir sitede şoför olarak çalışan 36 yaşındaki Ümit Kuk bügun sabah işe gitmeyince arkadaşları durumundan şüphelendi. Kendisinden en son Pazar günü sabah saatlerinde haber alan arkadaşları Kuk’a telefonla da ulaşamayınca durumu Yalıkavak Polis Merkez Amirliğine bildirdi.

Polisler eşliğinde Ümit Kuk’un yalnız yaşadığı evine gelen site çalışanları ve yöneticileri kapıyı kırarak içeriye girdi. İçeriye giren polisler Kuk’u hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Haber verilmesi üzerine eve gelen 112 Acil Sağlık ekibi Kuk’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekibinin çağrıldığı bölgede polisler incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Savcısının nezaretinde yapılan incelemelerde ilk belirlemelere göre Kuk’un vücudunda her hangi bir yara izine rastlanmadığı öğrenildi. Olay yerindeki incelemlerin ardından Kuk’un cenazesi Belediye Cenaze Hizmetleri Birimine ait araçla Bodrum devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopside genç şoförün kalp krizinden hayatını kaybetmiş olabileceği sanılıyor.

Ümit Kuk’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Muğla-Yerkesi Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu