EkonomiGündemManşet

BODRUM’UN MOTORYATLARI YOLA ÇIKTI

CNR AVRASYA BOAT SHOW-BODRUM13-21 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan 9. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR AVRASYA BOAT SHOW’a katılmak üzere yapılan motoryatlar Bodrum’dan İstanbul’a doğru yola çıktı.

İçmeler Mevkiindeki tersanelerde yaklaşık 9 ayda üretilen lüks motoryatlar önceki akşam karayoluyla İstanbul’a doğru hareket etti.

RODA Yat Tersanesinden çıkan 15 ve 17 metre uzunluğundaki iki motoryat uzun uğraşlar sonucunda, büyük ilgi gören CNR AVRASYA BOAT SHOW’da boy gösterecek. Perla 52 ve 48 model motoryatlar her türlü konfor ve teknolojiyi içinde barındırıyor. 28 knot hıza kadar ulaşabilecek şekilde üretilen motoryatlar dış görünümüylede göz kamaştırıyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren BODTO Yönetim Kurulu üyesi ve RODA Yat Sahibi Orhan Dinç, yurtdışından da fuara büyük ilgi olacağını ifade ederek bütün deniz tutukunlarını bu görsel şölene davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu