GündemManşetSpor

KAYMAKAMLIK TURNUVASI START ALDI

Bodrum Kaymakamlık Kupası Mahalleler Arası Futbol TurnuvasıBodrum Kaymakamlık Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Müsgebi Mahallesi Gençlik – Bitez Mahallesi maçı ile başladı.

Bodrum Şehir Stadyumunda oynanan ilk maçı, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Murat Akçe, İlçe Müftüsü Dr. Ali Ünal, Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Suat Kaya, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı daire amirleri ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Açılış maçı öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, sporun her yaş grubuna herkese ulaşmasını sağlamak olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bu turnuva geleneksel hale geldi. İnşallah bundan sonrada devam edecek. Bu sene katılımda oldukça yüksek, bizim için yeterli bir sayı. İnşallah kardeşçe, centilmenlik içinde, birlik beraberlik içinde mücadeleler devam eder. Diğer yıllara gör bu yıl farklı bir uygulamada yapacağız. Derceye giren takımların dışında en centilmen takıma ve gol kralı da kupa vereceğiz. Bodrum’da sporun altyapısı var. Futbol sporunu da diğer spor branşların içerisinde yaymaya çalışacağız. Özellikle, profesyonel sporcularımızın dışında kalan vatandaşlarımızı da spora dahil etmek istiyoruz” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Gödekmerdan turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi.

Saygı duruşu ve seramoninin ardından başlayan Müsgebi Mahallesi Gençlik – Bitez Mahallesi maçı 0-0 sonuçlandı.

17 gün sürecek olan turnuvanın final maçı 17 Şubatta Bodrum Şehir Stadyumunda oynanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu