AsayişGündemManşet

MUSTAFA KOD ADIYLA İŞLERİ YÜRÜTÜYORMUŞ

turgutreis-organizatörYasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan sığınmacıları taşıyan teknenin batması sonucu 3 ‘ü çocuk 7 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı.

Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, batan tekneden sağ kurtulan İran uyruklu Nyrh Kasy’nin ifadesi doğrultusunda başlattıkları soruşturma kapsamında, Erol B. ve Ö.T’yi gözaltına almıştı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan Erol B. “göçmen kaçakçılığı yapmak ve bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölüüne sebebiyet vermek” suçlamasıyla tutuklandı, Ö.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, iki çocuğu ve eşini kaybeden İranlı kadının mahkemede Erol B.’yi teşhis ettiği, zanlının Mustafa kod adını kullandığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak iki yabancı uyruklu organizatörün daha olduğunu tespit eden Jandarma ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu