ManşetSpor

Bodrumspor Play-Off’lara Kaldı

Bodrumun İncileri Yüz Güldürüyor

 

Türkiye Voleybol Federasyonu 22’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor evinde ağırladığı Aras Kargo’yu 3-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte yeşil-beyazlı adını Play-Off’a yazdı. Maçın ardından oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Türkiye Voleybol Federasyonu KFC Kadınlar 1’inci Lig A Grubu 22’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda Aras Kargo’yu konuk etti. Karşılaşmayı yüzlerce yeşil-beyazlı taraftar izledi. Mücadele sonuna kadar taraftarın tezahüratı durmadı. Karşılaşmanın ilk setini yeşil-beyazlı ekip 25-23 önde kapattı. Rakip Aras Kargo ikinci sette 25-27’lik skorla durumu eşitledi. Taraftarın desteğiyle Bodrum’un İncileri üçüncü seti 25-23 ve son seti 25-21 alarak karşılaşmayı 3-1 kazandı. Bu skorla birlikte Play-Off’a kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip ve taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Taraftarı önünde galip gelen Bodrum’un İncileri, 7-9 Mart tarihleri arasında Balıkesir’de oynanacak Play-Off müsabakalarına katılmaya kazandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu