ÇevreGündemManşet

KARAYLLARININ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bodrum-Ortakent Kavşak çalışmalarıKarayolları tarafından yaz sonunda başlatılan Ortakent -Yalıkavak akıllı kavşak yapımında hızla süren çalışmalarda sona doğru gelinildi.

Ortakent-Yahşi Mahallesi’nde, Metro Gros Market önünde yapılan kavşak ile ilgili çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan çalışmalar kapsamında kavşağın önemli bir bölümü daha tamamlandı. Çalışmaların başlangıcında yolun Konacık’tan Turgutreis’e giden istikameti tek yönlü olarak kullanılmış, yaklaşık bir ay sonra da çalışmaların bir bölümü tamamlanmıştı.

Bölgede çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler Yalıkavak Mahallesine dönüş güzergahını ve kavşak çevresini tamamladılar. Metro Gros Market ile akıllı kavşak arasınıdaki bölümde son çalışmalarını yapan ekipler Kavşak içi ve refüj düzenlemeleri üzerinde çalıştıkları görüldü.

Öte yandan, Gürece bölgesinde süren yol genişletme çalışmasında ise karayolunun bir bölümünün tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu