AsayişGündemManşet

3 ZANLI AYDIN’DA YAKALANDI

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro AmirliğiBodrum’da üç ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen zanlılar polsin sıkı takibi sonunda Aydın’da yakalandı.

Cumhuriyet, Gümbet ve Konacık Mahallelerindeki üç ayrı işyerine girerek hırsızlık yaptıkları tespit edilen Hatip K., Hamit P. ve Günay O. isimli zanlılar Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uzun süren takip ve çalışmaları sonucunda ele geçirildi.

Hırsızlık yapmak amacıyla Aydın İlinden Bodrum’a geldikleri belirlenen zanlıların Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sayesinde kullandıkları araç tespit edilmiş. Ayrıca, Ekim ayında Cumhuriyet Mahallesi Kalekonut Sitesi civarındaki bir marketten hrsızlık yapan ve güvenlik kamerasına yakalanan zanlılardan birinin kemerli burunlu olması polisin dikkatinden kaçmadı.

Elde edilen veriler doğrultusunda şoruşturmalarını derinleştiren polis ekipleri daha öncedende benzer suçlardan kayıtları bulunan zanlıların peşine düştü. Aydın Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışan Bodrum polisi, Aydın’da bir akaryakıt istasyonunda yakıt aldıkları sırada olayda kullandıkları araçla birlikte yakalanarak Bodrum’a getirildiler.

Zanlılar, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan üç zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu