GündemManşetTurizm

BODRUM EMİT FUARINA HAZIR

Bodrum-EMİT Fuarı28–31 Ocak tarihleri arasında, İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 20. EMITT Fuarında Bodrum Ticaret Odası (BODTO)’nın organizasyonu ve Bodrum Belediyesinin de katkıları ile Bodrum standı kuruldu.

Fuar alanında yer alan stand için, BODTO, kaliteli bir hizmet verebilmek ve turizm, seyahat alanında Bodrum’u en iyi şekilde tanıtabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.  Bodrum standının açılış kokteyli 28 Ocak Perşembe günü, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan’ ın ev sahipliğinde, BODTO Meclis üyeleri ve Bodrum’dan gelenlerin katılımıyla saat 16.00’da gerçekleşecek.

20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında gerçekleşecek.

Ocak 2015’te gerçekleşen 19. EMITT Turizm Fuarı, 71 ülke ve 4.550 kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla toplam 142.100 ziyaretçiyi ağırladı. 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 20. EMITT Turizm Fuarında ise kongre turizmi, kış ve outdoor sporları turizmi ve sağlık turizmini de gündeme alınacak olup fuara 80 ülkenin katılımı hedefleniyor.

EMITT Turizm Fuarı ilk iki günü turizm sektörü profesyonellerine, son iki günü ise nihai tüketiciye açık olacak. Fuar ilk gününde 11.00 – 18.00, 29-31 Ocak 2016 tarih aralığında ise 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu