EğitimGündemMagazinManşet

MİNİK BARIŞ MANÇOLAR SAHNEDE DEVLEŞTİ

TED-Bodrum-Barış Manço Anma KonseriTED Bodrum Koleji öğrenci ve öğretmenleri geleneksel olarak her yıl düzenlediği Barış Manço’yu Anma Konseri’ni anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürdü.

Bu yılki etkinlikte öğrenciler, Barış Manço’nun hayvan sevgisinden esinlenerek, Torba’da bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’nin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile konser gününe kadar mama, battaniye, mama kabı gibi ihtiyaçları topladı.

Kolejin konferans salonunda gerçekleştirilen Barış Manço’yu Anma Konserinde öğrenciler sahne aldı. Barış Manço bıyığı ile sahneye çıkan öğrenciler, aynalı kemer, nane limon kabuğu, anlıyorsun değil mi gibi unutulmaz eserleri hep birlikte seslendirdiler.

Öğrencileri ile yarım dönemdir bu konsere hazırlandıklarını belirten Müzik Öğretmeni Pınar Kurtoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Her yıl okulumuzda Barış Manço etkinliği düzenliyoruz. Bu yılki etkinliğimize, Barış Manço’nun da hayvan sevgisini gözönünde bulundurarak sokak hayvanlarını korumak adına yardım kampanyasına dönüştürdük” diyerek, bu etkinlikle öğrencilerin Barış Manço’yu ve onun şarkılarını tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti.

Şarkı aralarında Barış Manço’nun hayatının anlatıldığı etkinlikte bu yıl “Adam Olacak Çocuk” programıda canlandırıldı. Ana sınıfı öğrencilerinin katıldığı yarışma renkli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Yaklaşık bir saat süren konserin ardından hayvanlar için oplanan bağışlar Cuma günü öğrenciler tarafından Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi yetkililerine teslim edilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu