GündemHayatManşetSpor

ANNE VE BABALARIN OPTİMİSTLE İMTİHANI…

Her yıl The Bodrum Cup heyecanından sonra gerçekleştirilen Dino Cup yine renkli görüntülere sahne oldu.
31’inci The Bodrum Cup’ın hemen ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Dino Cup’ta anne ve babalar çocuklarının yelken öğrendiği optimistlerde kıyasıya mücadele etti. Türkiye’de tek olma özelliğine sahip yarışlarda 6 kategoride ödül verildi.
1,5 metre uzunluğundaki optimist teknesine çocuklarının yardımıyla binen yarışçı anne ve babalar İçmeler açıklarında hazırlanan parkurda kıyasıya rekabet etti. Daha önce hiç yelkenli tekne kullanmayan velilerin birçoğu batmaktan kurtulamadı. Yarışçıların imdadına ise Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şube antrenörleri yetişti.
Kıyıdan çocuklarının desteği ile parkuru güçlükle tamamlayan anne babalar geleceğin yelken sporcusu çocuklarının nasıl zorluklarla mücadele ettiklerine yaşayarak tanık oldular. Özellikle şamandıra dönüşünde zorlanan anne babalar renkli görüntüler oluşturdu.
Yarışlar sonucunda Miss Dino kategorisinde Yasemin Şen birinci, Başak Cebeci ikinci, Burcu Dilek üçüncü, Amatör Dino kategorisinde Fatih Dursun birinci, Fatih Çanakçı ikinci, Murat Kurtuluş üçüncü, Yelkenci Dino kategorisinde Kaya Önal birinci, Mustafa Aztopal ikinci, Genç Yelkenci Dino kategorisinde Nurallah Üre birinci, Hasan Dalgacı ikinci, En Çok Batan Dino kategorosinde Uğur Cebeci birinci, En Genç Dino kategorisinde ise Hasan Dalgacı ödül sahibi oldu.
Ödül töreninde ayrıca anne ve babalarının yarışlarında hakemlik yapan minik sporcularada teşekkür madalyası takdim edildi.
Miss Dino kategorisinde birinci olan Yasemin Şen, ödül töreni sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada çocuklarının gerçekten zor bir sporla uğraştıklarını anladıklarını belirterek, ” Çok mutluyuz tabiki. Çocuklar sayesinde hiç yapmayacağım bir şeyi yaptım. Başarılıda oldum ne mutlu bize. Çocuklarımız olmasa gerçekten yapmayacağımız bir aktiviteydi. Ne güzel ki onlar sayesinde bizde sosyalleştik” dedi.
B.B.Bodrumspor yöneticilerinden Baran Akcan ise, “Bodrumspor Yelken Şubesi olarak amacımız yelken sporuyla ilgilenen gençlerimiz ve çocuklarımızın ailelerini yelkenle denizde çocuklarımızın nelerle karşılaştığını görmeleri ve birazda eğlence olması bir araya gelmek. Türkiye’de tek olan etkinliğimizi önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı hale getirmek için de çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Ödül töreninin ardından ise çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarıyla 9’uncu Dino Cup sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu