ManşetSpor

Çağdaş Bodrum’da Kan Değişimi!

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. Haftada yeni transferi ile ligdeki mücadelesine devam edecek.

Geçtiğimiz hafta takıma süper lig boyunca değerli katkılar sunan oyuncusu Amar Alibegovic’i İtalya’nın 2. Lig takımlarından Trapani’ye uğurlayan Çağdaş Bodrum Spor, NBA G-League oyuncularından 24 yaşındaki Miles Norris’i kadrosuna kattı.

2023’te UC Santa Barbara’dan mezun olan 14.1 sayı, 6.1 ribaund, 1.2 asist ortalamalarına sahip 24 yaşındaki 2.01 uzunluğundaki Miles Norris bu sezon NBA G-League’de College Park Skyhawks formasıyla 29 maçta, 30.5 dk, 12.7 sayı, 5.6 ribaund, 1.4 asist ortalaması tutturdu.

Takım genel menajeri Onur Aksoy, yaptıkları transferden beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi. Aksoy yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Amar Alibegoviç’in İtalya’dan aldığı transfer sonrası güçlü ve potansiyeli yüksek bir oyuncu arayışına girdik. NBA G-League’de oynayan 24 yaşındaki Miles Norris ile sezon sonuna kadar sürecek olan bir anlaşmayı imzaladık. Son haftalarda son dakikalarda kaybettiğimiz maçlar sonrasında hatalarımızdan ders alıp, sezon sonuna kadar maç kaybetmeden ilerlemeyi hedefliyoruz.”

Miles Norris 15 Nisan 2000 doğumlu. 2018 yılında Oregon University, ile başlayan basketbol kariyeri, sırasıyla City College Of San Fransisco, UC Santa Barbara gibi kolej takımlarında devam etti. Norris, 2023 NBA seçmelerinden sonra, NBA G-League takımlarından College Park Skyhawks ile anlaştı. Geçtiğimiz gün Çağdaş Bodrum ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan, Türkiye’de sağlık kontrolleri tamamlanan Miles Norris, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. Hafta karşılaşmasında Samsun deplasmanında Reeder Samsunspor ile oynanacak olan maçta ilk kez forma giyecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu