GündemManşet

BODRUM’A 9 YENİ HAT DAHA

büyükşehirden toplu taşımada yeni hatlar (4)Bodrum’da ve diğer bazı ilçelerde şoför esnafının Ankara’ya kadar götürdüğü büyükşehir yolcu taşıma araçlarına ilişkin sıkıntılar sıcaklığını korurken Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yeni hatlar açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerinden bütün vatandaşların yararlanması için açtığı 13 hattan 9’u Bodrum’da hizmet vermeye başladı. Yeni hatlardan 3’ü Fethiye ilçesinde 1 yeni hatta Marmaris İlçesi’nde devreye sokuldu.

Ulaşım ve toplu taşıma hizmetlerinin Muğla ilinin mekânsal, sosyal, ekonomik özelliklerine göre ve kamu kurum, kuruluşları, vatandaşlar ve öğrencilerin taleplerine göre değerlendirildiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, ayrıca bu yeni hatların açılması ile 4736 sayılı kanun kapsamında ücretsiz taşınma hakkı bulunan 65 yaş üstü, şehit yakınları, gaziler, engelli bireylerin de bu haklarından yararlanabileceğini belirtti.

Kolukısa ayrıca, sefer saatlerinin 15 dakika ve 30 dakikada ulaşım hizmeti sunacak şekilde yeniden düzenlediklerini, yeni hatlarda konforlu, güvenli, erişilebilir, kamera kayıt sistemli, elektronik ücret toplama sistemli, araç takip sistemli araçlarla vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti vermek istediklerini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu