GündemMagazinManşet

OASİS YÖNETİMİNDEN GAZETECİLERE YILBAŞI YEMEĞİ

OASİS AVM-BodrumYeni yıla sayılı günler kalan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi yönetimi tarafından Bodrum’da görev yapan ulusal ve yerel basının temsilcilerine bir davet verildi.

OASİS AVM içerisinde faaliyet gösteren Hippo Lounge Restorantta düzenlenen geceye Mazhar Vardar ev sahipliği yaptı. Keyifli sohbetlerle dolu bir ortamda geçen yemekte bir konuşma yapan Oasis Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mazhar Vardar şunları söyledi;

“İyi şeyler getirsin inşallah 2016 hepimize. Bugün en büyük, en güzel dostlarım siz basın mensuplarısınız. Biz 15 yıldır basından hep destek gördük. Bizi tanıdıktan sonra bazı basın mensupları protestocu tavırlarını bir kenara bıraktılar.” diyerek gazeteci Zeki Özkeskin il ilgili bir anısını paylaştı.

OASİS’in yapımıyla ilgili bir itirafta bulunan Vardar şunları söyledi:
“97’li yıllarda OASİS yapılırken eğer bende Bodrum’a yaşıyor olsaydım bende protesto edenlerin arasında olurdum. ANcak gelişen Bodrum’da artık burası sizin OASİS2İniz oldu.” dedi.

Gece çeşitli ikramlar ve sıcak sohbetlerle geç saatlere kadar sürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu