GündemManşetSpor

20 SPORCUYLA 112 MADALYA

????????????????????????????????????

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Wushu Takımı 2015 yılında katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda toplam 112 madalya kazandı.

B.B. Bodrumspor Wushu Takımı, 13-16 Nisan tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına, 24-27 Nisan tarihlerinde Atina’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’na, 22-24 Mayıs tarihlerinde Samsun’da düzenlenen Uluslararası 19 Mayıs Geleneksel Wushu Şampiyonası’na, 24 Ekimde Ege Bölge Şampiyonası’na, 21-22 Ksım tarihlerinde düzenlenen Yiğit Baş Veli Wushu Şampiyonası’na ve son olarak 20-25 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Geleneksel Türkiye Şampiyonası’na toplamda 20 sporcusu katılarak, bu şampiyonalardan toplamda 112 madalya kazandılar.

Alınan bu derecelerden yaklaşık 60 tanesinin birincilik olduğunu belirten B.B. Bodrumspor Wushu antrenörü Ali Top öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi;
“ Bu sene toplamda 6 müsabakaya katıldık. Bunlardan ikisi uluslararası şampiyona, Milli Takımlar seviyesindeki uluslararası şampiyonaya gittik. Bunlardan bir tanesi Balkan Şampiyonası, diğeride Samsunda düzenlenen Uluslararası Wushu Şampiyonası’ydı ve 6 sporcumuz Bodrumspor’dan Milli Takıma seçildi. Bunların dışında iki Ege Bölge Şampiyonası’na, iki de Türkiye Şampiyonası’na katıldık. Bunlardan bir tanesi modern taolu şampiyonasıydı, diğeri de geleneksel şampiyonaydı”.

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Taulu Teknik Kurulu ve Wushu Üst İştişare Kuruluna seçildiğini sözlerine ekleyen Ali Top ayrıca sporcu velilerinde çok teşekkür ederek şunları söyledi;
“ Bizim sporcularımız her sene Ege Bölge Şampiyonalarına, Türkiye Şampiyonalarına katılıyorlar ve bizi manevi ve maddi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle velilerimize çok teşekkür ediyorum ve burada bir paragraf açmak istiyorum, Kuzey Cengiz’in babası olan Cenk Cengiz’e çok teşekkür ediyorum. Diğer velilerime de çok teşekkür ediyorum, hepsine yürekten sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu