GündemManşetSpor

3’üncülük İçin Ter Dökecek

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 34’üncü ve son haftasında deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip olası bir 3’üncülük için rakibi karşısında galibiyete kenetlendi. 3’üncülük için uğraşta olduklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bizde bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 34’üncü ve son hafta mücadelesinde Bodrum FK 11 Mayıs Cumartesi saat 16.00’da deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında galibiyete kenetlendi. Yeşil-beyazlı ekip olası galibiyet ve ligde en yakın takipçisi Sakaryaspor’un ise olası beraberlik ve mağlubiyeti durumunda  3’üncü sıraya yükselip doğrundan Play-Off finali oynamaya hak kazanacak. Sakatlığı bulunan Erkan’ın maç günü durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Öte yandan, Bodrum FK ligde 56 puanla 4’üncü sırada en yakın takipçisi Sakaryaspor ise 57 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. Son maç öncesi Bodrum FK Başkan Yardımcısı Selahattin Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Aşkın Demir oyunculara ve teknik ekibe destek ziyaretinde bulundu.

TARAFTARIMIZIN BİZİ YALNIZ BIRAKAMASIN

Destek ziyareti sonrası açıklama yapan Bodrum Futbol Kulübü Başkan Yardımcı Selahattin Polat, “Şuana kadar birkaç talihsiz maç yaşadık ama son maçımız gerçekten mükemmeldi. Oyuncularımız çok güzel oynadık, son bir maçımız kaldı Allah’ın izniyle bu maçı güzel bir oyunla kazanıp, 3’üncü olarak Play-Off’taki rakibimizi bekleriz. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

KIYASIYA MÜCADELE VAR

Ligin son randevularının çekişmeli geçeceğini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Öncelikle Süper Lige göz kırpmış değiliz ona bir açıklık getireyim, sadece Play-Off’a göz kırptık ve Play-Off’a girdik. 3’üncülük içinde bir uğraş içerisindeyiz. Bu uğraşta kolay değil zira ligimizin en güçlü takımı da diyebiliriz ve deplasmanda karşılaşacağız. Bizim takımımızın gerçek kimliği bu hafta sergilediği oyundu. Bir süredir o oyundan uzaktık ama tekrar bu oyunu görmek bizleri de mutlu etti. Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bizde bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz. 2 senedir burada hep beraber güzel şeyler yaşadık. Taraftarımızın Eyüpspor maçından sonra cezalı çıktığımız iç saha maçında yanımızda olamadıklarından dolayı 4 puan kaybetmiştik. Oradan 2 puan alabilseydik 3’üncülüğümüz garanti olabilirdi. Herkes bize daha iyi olabilirdi diye sitem etti ama gerçekten o 2 haftayı mumla arıyoruz ki ondan sonraki içerdeki 2 maçımızı da kazandık. Taraftarlarımız bizim için güzel bir güç, çok güzel atmosfer oluşturuyorlar” diye konuştu.

Bodrum FK tecrübeli yıldız oyuncusu Musah Mohammed, “ Öncelikle geçtiğimiz hafta attığım gol için mutluyum. Çok pozitif ve çok inançlıyım. Göztepe maçına iyi bir avantaj için gidiyoruz çünkü çeyrek ve yarı final oynamak yorucu, stresli bunu en iyi şekilde bitirip ondan sonra direkt final oynamak istiyoruz. “

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu