GündemHayatManşetSiyaset

Basın Açıklaması Miting Meydanlarını Aratmadı

Başkan Aras Yeni Dönem İçin Başvurusunu Yaptı

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

Bugün saat 15.00 sularında CHP Bodrum İlçe Başkanlığı binasına gelen Başkan Aras, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Tuna Işın’a vermesinin ardından basın açıklaması yaptı. Başkan Aras, başvurusunun ardından parti binası önünde bir açıklama yaptı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı basın açıklaması mitingi andırdı.

“Bodrum ve Cumhuriyet Halk Partisi, ikisi de benim baba ocağım. Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok. “Diyerek konuşmasına başlayan Başkan Aras şunları söyledi:

“2019’da Bodrum’u bu adanmışlıkla yöneteceğime, önce partim sonra da siz saygıdeğer hemşehrilerim güvendiniz. Sağ olun var olun.

Ben de bu güvene layık olmak için arı gibi çalıştım. Ekip arkadaşlarımla birlikte Bodrum’da ilklere, enlere imza attık.  İlçe belediyesi olarak, yetki alanımız dışında kalan konularda yetkili kurumların kapılarını aşındırdık. Şehrin kronik sorunlarının çözümü için cesaretli adımlar attık.

Siz hemşehrilerimin talebi ve desteğiyle önümüzdeki 5 yılda da aynı kararlılık, cesaret ve azimle hizmete devam etmek için dosyamı İlçe Başkanlığımıza az önce teslim ettim. Sizlerle birlikte yol yürümek beni gururlandırıyor. Şimdi hız kesmeden bir toplantıya geçiyorum. Hizmet beklemez.”

Konuşmasının ardından Başkan Aras, diğer aday adaylarını da kutlayarak başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu