ÇevreGündemManşet

Su Hattı Patladı Yol Kapandı

Akşam Saatlerine Kadar Kapalı Olacak

 

Bodrum’da yaşanan su isale hattı patlaması nedeniyle Torba – Gölköy Kavşağı arası akşam saatlerine kadar kapalı kalacak.

Torba-Türkbükü kara yolu Demir istikametinde içme suyu ana isale hattında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Yaşanan patlamanın ardından kara yolunda büyük çapta göçük meydana geldi, yol güvenlik güçlerince trafiğe kapatıldı. Belediye ekipleri bölgede onarım çalışması başlattı. İş makinelerince kazılan alanda patlayan hattın tamiratı için çalışma yapılıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, gece saatlerinde bölgeye giderek çalışmaları inceledi.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Bülent Ecevit Caddesi Demir mevkiinde meydana gelen dsi ana isale hattı arızası nedeniyle yolun Torba Kavşağı’ndan Gölköy Kavşağı’na kadar olan kısmında 17.08.2023 (bugün) saat 17.00’ye kadar çalışma yapılacağından trafik akışı ve toplu taşıma seferleri sağlanamayacaktır. Bu güzergâhı kullanacak vatandaşlarımızın D-330 karayolunu kullanmaları gerekmektedir.” denildi.

 

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu