GündemHayatManşet

BGC’den İftar Programı

 

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) iftar programı kapsamında, üyeleri ve Bodrum protokolüyle bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ruhuyla bir arada oldukları için mutlu olduğunu ifade eden Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan, “Hem üyelerimiz hem de Bodrum’umuzun kıymetli yöneticileriyle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz, iftar programında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilciliğinin katkılarıyla Bodrium Hotel’de iftar programı düzenledi. Programa, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Şanlıurfa Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Yavuz, Bodrum Antikacılar Derneği Başkanı Sertaç Ay, Bodrum Fırıncılar Birliği Başkanı İbrahim Çelik, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin, Bodrum Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Bodrum’da faaliyet gösteren basın emekçileri ve aileleri katıldı.

İftar programında, Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı dua okudu. Basın emekçileri ve protokol üyeleri iftar programının ardından uzunca sohbet ederken, keyifli dakikalar yaşadı.

İFTAR PROGRAMINDA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Bodrum’da faaliyet yürüten gazetecilerin iyi işler yaptığını söyleyen Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, “Birliğiniz ve beraberliğiniz daim olsun, Allah mahcup etmesin. Bodrum’umuza yakışır bir şekilde çalışmalarınızı yürütüyorsunuz, emeklerinize sağlık. Otel personellerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de, “Bizleri bu sofrada buluşturan Bodrum Gazeteciler Cemiyetine ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi harika bir şekilde ağırlayan Bodrium Hotel Genel Müdürü Yiğit Girgin ve kıymetli çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Bodrum’umuza hizmet etmek için yola çıktık. Hep beraber ortak amacımız Bodrum’un huzuru, mutluluğu, güveni ve barış ortamı bunun için bir aradayız. Allah sofralarımızda neşemizi, mutluluğumuzu, birliğimizi daim etsin.” diye konuştu.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan ise “Çok değerli protokolümüz bizi yalnız bırakmadı, dostlarımız bizimle ve bizleri yalnız bırakmadılar. İlerleyen günlerde daha güzel etkinliklerle güzel bir dayanışma içerisinde olacağız.” İfadesini kullandı.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin ise, “Sizleri burada ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. BGC Başkanı Eren Ayhan’a sizleri burada misafir etmemize ön ayak olduğu için teşekkür ederim.” Dedi.

Öte yandan, programda konuşan BGC Onursal Başkanı Zeki Özkeskin’de emeği geçenlere teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İftar programı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu