GündemManşetSpor

HAFTALAR SONRA 3 PUAN SEVİNCİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Mersin İdmanyurdu’nu 5-2 mağlup etti.

Ligde 27’inci hafta mücadelesinde Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 2 bin Bodrumlu futbolsever izlerken, ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu’nu da 4 taraftarı destekledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Muharip Gaziler Derneği üyelerinin de izlediği karşılaşma öncesi, geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonrası vefat eden Bodrum Belediyesi başkan yardımcısı İsmail Altındağ ve yine geçtiğimiz hafta içi vefat eden A Milli Takım ve Fenerbahçe’nin eski futbolcularından teknik adam ve spor yazarı Halit Deringör için saygı duruşunda bulunuldu. Her iki takım oyuncuları sahaya üzerinde, “Bu maç sensiz olmaz” yazılı pankartla sahaya çıkarken, ilk yarısı B.B.Bodrumspor’un 4-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 11 de B.B.Bodrumspor atağında Abdullah Balıkçı orta sahadan sağ kanatta Erçağ’a pas verdi. Erçağ yaptığı atakta aut çizgisine kadar gelip ceza sahası içine yaptığı ortada Emre Şahin topla buluşarak yaptığı vuruş Bodrumspor’un birinci gol vuruşu oldu.

Dakika 24’de B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Medeni Bingöl topla aut çizgisine indi, Medeni’nin yaptığı ortada ceza sahası içinde oluşan karambolde Mersinli futbolcu Mustafa Çiçekli’nin ters vuruşu kendi kalesine giderken B.B.Bodrumspor’un ikinci golü oldu.

Dakika 25’te Mehmet Bağlı’nın sol kanattan yaptığı atakta vuruşu rüzgarın etkisi ile kaleciyi şaşırtıp topu elinden kaçırmasına neden olunca B.B.Bodrumspor’un 3’üncü golü oldu.

 Dakika 31’de B.B.Bodrumspor’da Erçağ’ın Sağ kanattan yaptığı atakta ortası ile ceza sahasında topla buluşan Çağrı Tekin şık kafa vuruşuyla fileleri dördüncü kez havalandırarak ilk yarının skorunu belirledi.

 Dakika 63’de B.B.Bodrumspor’un sol kanattan yaptığı atakta ceza sahası içerisinde Emre’nin yaptığı ortaya çıkan Çağrı kafa vuruşu ile Bodrumspor’un 5’inci golünü attı.

 Dakika 67’de Mersin İdmanyurdu’nun atağında top kornere çıktı. Sağ kanattan yapılan korner vuruşunda Enes Samet takımının ilk golünü attı.

Dakika 87’de Mersin İdmanyurdu atağında ceza sahası içinde Mersinli bir oyuncu girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalınca hakem penaltı verdi. Penaltı vuruşunu yapan Ermrah Özyaylaz penaltı vuruşunu gole çevirerek karşılaşmanın skorunu belirleyen golü attı.

B.B.Bodrumspor Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile puanını 22’ye yükseltirken, en yakın rakibi 26 puanlı Tuzlaspor’un gerisinde 16’ıncı sıradaki yerini korudu. B.B.Bodrumspor ligde 28’inci hafta mücadelesinde 25 Mart Pazar günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

LİGDE SON 7 MAÇ

Ligde kalma mücadelesi veren B.B.Bodrumspor Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile moral bulurken, ligde 28’inci hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasından sonra önce Tuzlaspor’u ardından Bucaspor’u sahasında konuk edecek. Ardından deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacak B.B.Bodrumspor daha sonra Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Ligde son deplasmanında Eyüpspor ile karşılaşacak B.B.Bodrumspor son karşılaşmada ise sahasında Kocaeli Birlikspor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu