EğitimGündemManşet

İlk Karneler Alındı

 

16 Ocak Cuma günü 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı I.Kanaat Döneminin sona ermesiyle birlikte ilçemiz genelinde 123 okulumuzda, 3 bin 475 öğretmenimizin rehberliğinde eğitim gören 23 bin 425 örgün öğretim öğrencimiz karnelerini alarak tatile girdi.

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı I. Kanaat Dönemi Karne Töreni; Bodrum Kaymakamı Sayın Ali Sırmalı ,Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aslan Korkmaz, Şube Müdürlerimiz Günay Çinar, Hakan Camcıoğlu, veliler, öğretmenler ve öğrencilerimizin katılımıyla Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Törende; Bodrum Kaymakamı Sayın Ali Sırmalı, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Aslan Korkmaz, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Öğrencilerle yapılan kısa bir sohbetin ardından Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim ederek tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular.

Karne dağıtım töreninden sonra Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu eğitim yöneticileri ve öğretmenleriyle bir araya gelerek genel bir durum değerlendirmesi yapan Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederek kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi temennilerinde bulundular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu