ManşetSpor

Bodrum FK Finalde

 

Trendyol 1. Lig Play-Off yarı final ikinci maçında Bodrum FK, sahasında Çorum FK ile karşılaşırken, normal süresi golsüz tamamlanan maçta rakibine penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayarak finale yükseldi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Gecen sene yarım kalan hikayemizi tamamlayacağız” dedi

Trendyol 1’inci  Play-Off yarı final 2’inci maçında Bodrum FK sahasından Çorum FK karşılaşması 0- 0 biten skorun ardından uzatmaları oynadı. 120 dakikalık maçın ardından penaltılarda 5-4 yenerek finale yükselen takım Bodrum FK oldu. Bodrum Fk Taraftarları, futbolcuları ve Bodrum FK yönetimi son penaltının ardından Finale çıkmanın sevincini yaşadı.

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir yarım kalan hikayeyi tamamlayacaklarını ifade ederek “Bence bu mücadeleyi bu hafta göstermesi çok önemli. Çok istediler oyunun her alanında her bölümünde nitekim penaltılara kaldık. Penaltılar biraz şans ve nasip işi. Bugün nasip bizden yana oldu. Çorum FK’yı tebrik ediyorum. Bir tebrikte takımıma, oyuncularıma, ekibime ve yönetimimize söylemek durumundayım. Üç yılda 3 final, bir tanesi 2. Ligi 2 tanesi 1. Lig çok zor bir şey kolay değil. Bunu başardılar, hep beraber başardık ve aile olduk. Çok iyi çalıştık, maçları çok iyi etüt ettik. Bazı kesime beğendiremedik, an geldi kötü oyuncu olduk, bu ligi taşıyamayacak kötü oyuncu oldular. Çok hakarete maruz kaldılar. Ama bence hepsinin üzerinden fazlasıyla geldiler. Çok önemli işler yaptılar, üç yılda bunu yapmak bence hiçbir babayiğidin harcı değildir. Oyuncularımı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Geçen yıldan yarım kalan bir hikayemiz var, bunu tamamlamak gayemiz. Bir hayalimiz var, hedefimiz var. Buralara kadar o hayalimizin peşinden geldik. İnşallah bu kalan 6 günde en iyi şekilde rakibimizi çözer ve sezonun en iyi oyununu oynarız” şeklinde konuştu.

Ahlatcı Çorum FK Yardımcı Antrenörü Ziya Akçeken de Bodrum FK’yı tebrik edederek, takımın gecen yıl da final oynadığını hatırlattı. “Oyunun savunma yönünü iyi oynayan bir ekipti. Zorlu bir deplasmandı. İki maç üzerinden değerlendirirsek, buraya avantajlı bir skorla gelebilirdik. İçerideki maçta çok büyük hakem hataları oldu. İnancımızı hiçbir zaman yitirmedik. Rakip takımımızı analiz ettik, skoru ne kadar 0-0 götürsek de oyunun bize döneceğini biliyorduk. Net pozisyonlarımız var verilmeyen 1 gol var. Daha pozisyonu izlemedim inceledikten sonra yorumlayacağım. Gönül isterdi ki Süper Lig’e bu kadar yaklaşmışken finale kalıp şampiyonlukla Çorum’a dönmekti ama maalesef olmadı. Ben futbolcu kardeşlerimize tebrik ediyorum. Çok güzel işlere imza attılar. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Kimsenin hesaba katmadığı bir ligde çok güzel işler başardılar. Hikayemiz burada sona erdi. Bodrum FK ve Sakaryaspor final maçı oynayacak. Hak eden kazansın” dedi.

Maçtan dakikalar

Maçtan dakikalar

  1. dakikada topla ceza sahasına giren Kenan Özer’in şutunu, kaleci çıkardı. Dönen topu Burak Çoban tamamlamak isterken top az farkla üstten auta çıktı.
  2. dakikada Ahmet Aslan’ın şutunda top üstten auta gitti.
  3. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Loick Landre topu ağlara gönderdi. VAR uyarısı sonrası pozisyonu izleyen hakem Zorbay Küçük, gol öncesi Nalepa’nın elle oynadığı gerekçesiyle golü iptal etti.
  4. dakikada Bodrum FK atağında Kenan Özer’in vuruşunda top üstten auta çıktı.

105+5. dakikada Eren Aydın, rakibine yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdildi.

  1. dakikada Çorum FK’nın köşe vuruşu sonrası ceza sahası içerisinde karambol oluştu. Yeşil-beyazlıların kalesine giden topu Musah Mohammed çıkardı.
  2. dakikada Ege’nin ceza sahasına ortasında Celal’in vuruşu yandan dışarı gitti.

Penaltılar

Atanlar: Üzeyir Ergün, Musah Mohammed, Brazao, Celustka, Tunahan Akpınar (Bodrum FK), Landre, Ahmet Sagat, Ferhat Yazgan, Toure

Kaçıranlar: Ahmet Aslan (Bodrum FK), Nalepa, Erkan Kaş (Çorum FK)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu