ManşetSpor

Turgutreis Spor Süper Amatör’de

Güllükspor'u 11-0 ile Geçtiler

 

Turgutreis Spor Kulübü, Güllükspor’u 11-0 yenerek Süper Amatör’e yükseldi.

Turgutreis Mahallesi’nde bulunan Turgutreis Stadı’nda maça yoğun ilgi vardı. Amatör kümede mücadele eden Turgutreis Spor Kulübü, Güllükspor’u 11- 0 yenerek 25 puanla süper amatör lige yükseldi. Maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Ligde 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan Turgutreis Spor Kulübü’nün Başkanı Melih Aydoğan, şunları dile getirdi;

“Bodrum artık bir spor kenti oldu. Turizmin yanında sporla da anılıyor. Bizde süper amatör lige yükselmek için çok mücadele ettik. Ben ve yönetimim gece gündüz Turgutreis sporu bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen tüm imkanları kullandık. Çok şükür şu anda şampiyonluğumuzu ila ederek süper amatör ligine yükseldik. İnşallah daha güzel noktalara getireceğiz takımımızı. Tüm Bodrum halkına özelliklede Turgutreis sevdalılarına teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman yanımızda oldular ve takıma destek çıktılar. Biz hayallerimizin peşinden gidiyoruz. Sporcularımız hayallerinin peşinden gidiyor. Bu takımı en üst liglere getirmek için var gücümüzle çalışacağız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu