ManşetTurizm

Kanadalı Acenteler Bodrum’daydı

Girgin: "Misafirlerimiz pozitif ayrıldı"

 

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilcisi ve Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, Kanada’lı turizm acentelerini ağırlayarak kentin doğasını, kültürünü ve köklü tarihini tanıttıklarını söyledi.

Bodrum’un Kuzey ülkelerine göre çok daha ılıman bir iklime sahip olduğunu belirten Yiğit Girgin, Bodrum’un yaz aylarının yanı sıra kış aylarında da keyifli konaklama imkânı sunduğunu ifade etti.

Yiğit Girgin, Bodrum’un gerek iklimi gerekse de konaklama alternatifleriyle önemli bir destinasyon olduğunu vurgulayarak yeni iş birlikleriyle kentin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak istediklerini dile getirdi.

Girgin, “Bodrium Hotel & SPA olarak, Bodrum’un tanıtımı ve yeni iş birlikleri için sürekli farklı pazarlardan farklı acentelerle görüştük. Bayrak Taşıyıcı Havayolumuz THY nin destekleriyle Türkiye’ye gelen Kanadalı tur operatörleriniz bodrumda otelimizde TAY İstanbul DMC ile misafir ettik. Kentimiz deniz, güneş, kum üçgeninin yanı sıra; doğa, deniz, tarihi, kültürel ve gastronomik zenginlikleriyle de uzun bir sezona hitap ediyor. Bodrum uluslararası kültürel, sportif aktivitelere ve festivallere de ev sahipliği yapıyor. Yılın 12 ayı açık olan Bodrium Hotel & SPA olarak yeni pazarlardaki iş hacmimizi geliştirmek için tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki ilk izlenimlerimizde de Kanadalı misafirlerimizin çok pozitif ayrılıyor olduklarını görmek umut verici. İnanıyoruz ki, bugün attığımız bu adımlar, sonraki dönemler için pozitif sonuçlar verecektir.” diye konuştu.

ÜÇÜNCÜ YAŞ TURİZMİ ÖNEMLİ POTANSİYEL TAŞIYOR

Kanadalı Turizm acentelerin Türkiye operasyonunu yapan TAY İstanbul DMC yetkilisi Duygu Kuşkulu ise şu bilgileri verdi: “Kanada coğrafi konumu nedeniyle soğuk olduğu için özellikle sert kış aylarında daha ılıman bölgelere, daha uzun konaklamalı turlar düzenleyen bir ülke. Burada Leisure turizmi çok önemli. Henüz Almanya kadar gelişmemiş olsa da, özellikle emekli olan, üçüncü yaş grubu bir aya varan konaklamalı seyahatler yapıyor. Üçüncü yaş turizmi ülkemizde üzerinde daha çok durulması gereken ve potansiyel taşıyan bir hedef pazar. Bayrak taşıyıcı markamız Türk Hava Yolları bunun bilinciyle her yıl tur operatörlerine Türkiye’de farklı bölgelere tur düzenliyor. Bu yıl da Montreal THY ofisiyle ortak olarak Quebec bölgesindeki acenteleri getirdik. İstanbul, İzmir, Kuşadası, Pamukkale ve Bodrum’u tanıtmak üzere yola çıktık. Tanıtım programımıza ise ilk olarak Bodrumla başladık.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu