AsayişGündemManşet

Aynı Aileden 4 Kişi Zehirlendi

Milas'ta Soba Gazı Zehirlenmesi

 

Milas ilçesinde soba gazından etkilenerek zehirlenen bir ailenin 4 ferdi, sağlık ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

İsmetpaşa Mahallesi Bademlik Caddesi’nde bir evde yaşanan olayda, 4 kişi soba gazından zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, iş arkadaşları işe gelmeyen ve kendilerinden haber alamadıkları Hatice ve Ekrem Ç. çiftinin evine geldi. Kapının kilitli olması üzerine durum sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine bildirildi.

Çilingir yardımıyla kapının açılmasıyla birlikte Hatice ve Ekrem Ç. çifti ile çocukları Yağmur Ç. ve Mehmet Ali Ç. içeride baygın halde bulundu. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla evde çıkarılan 4 kişi, sağlık ekiplerince ambulansla Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Zehirlenen 4 kişi daha sonra Bodrum Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gece saatlerinde yakılan sobadan sızan karbonmonoksit gazına maruz kalarak zehirlendikleri düşünülen ailenin sağlık durumlarının ciddi olduğu bildirildi.

Yetkililer, soba zehirlenmelerinin ölümle sonuçlanabileceğini hatırlatarak vatandaşları bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu