ManşetSpor

Kadın Hentbolunda Yüzler Gülüyor

Hem EHF’de Hem De THF’de Galibiyetler Peş peşe

 

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları kapsamında İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımı ile karşılaşan ve maçı 27-36 kazanarak Bodrum’a dönen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, ayağının tozuyla lig maçı için sahaya çıktı.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Ligi 10. Hafta mücadelesinde kendi evinde Bursa BBSK ile karşılaşan Denizin kızları, İtalya ligi birincisi olan rakibi ile oynadığı maç ardından yorgun ama moralli olarak sahaya çıktı.

Ligde oynadığı 8 karşılaşmadan sadece bir tanesini kaybeden ve 7 haftalık galibiyet serisine devam etmek için mücadele veren Denizin Kızları ilk yarıda soyunma odasına 23 – 11 skorla gitti.

İkinci yarıda da seyircinin coşkulu tezahüratları ve oyuna olan hakimiyeti ile seyri oldukça keyifli bir maç izleten Armada Praxis Yalıkavak oyuncuları maçın son dakikasına kadar mücadeleyi bırakmadılar ve maçtan 40-27 galip  ayrıldılar.

Lig maçları için uzun bir ara verecek olan Denizin Kızları, 19 Kasım Pazar günü Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmaları rövanş maçında İtalya’nın SSV Brixen Sudtirol takımı ile Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda karşılaşacaklar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu