ManşetSpor

Rakibini 2 Golle Geçti

Bodrum FK Taraftarı Önünde Galip

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 11’inci haftasında kendi evinde ağırladığı Manisa FK’yı 2-0 mağlup etti. Bu skorla zirve yarışını bırakmayan yeşil-beyazlı ekip önemli bir 3 puanı hanesine yazdı. Takımın gösterdiği performanstan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Maçın başından sonuna kadar oyuncularım gerçekten çok istedi ve çok iyi oynadılar. Dolayısıyla maçı kazandılar. Hepsini teker teker tebrik ediyorum” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 11’inci hafta karşılaşmasında Bodrum FK kendi evinde Manisa FK’yı konuk etti. Karşılaşmaya istekli başlayan yeşil- beyazlı ekip 23’üncü dakikada Samet’in golüyle 1-0 öne geçti. Bodrum FK soyunma odasına önde girdi. Mücadelenin ikinci yarısına her iki takımda etkili başladı. Bodrum FK 55’inci dakikada Celal’in golüyle skoru 2-0’a taşıdı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmazken, Bodrum FK kendi evinde Manisa FK’yı 2 golle geçti. Bu skorla birlikte Bodrum FK puanını 20’ye yükselterek 4’üncü sıraya çıktı. Rakibi Manisa FK ise 14 puanda kalarak 9’uncu sıraya geriledi.

Hak Ettiğimiz Maçı Kazandık

Alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Kritik önemli bir maçtı. Rakibimiz sezon başı itibariyle şampiyon olmak için kurduğu bir takım ve o takıma karşı bizim mücadelemiz söz konusuydu. Sezon başından beri inişli çıkışlı bir grafiğimiz ama özellikle bu maçta inşallah bunu kırdığımızı düşünüyorum. Maçın başından sonuna kadar oyuncularım gerçekten çok istedi ve çok iyi oynadılar. Dolayısıyla maçı kazandılar. Hepsini teker teker tebrik ediyorum. Ayaklarına sağlık çok iyi maç çıkardılar. Hak ettiğimiz maçı kazandığımızı düşünüyorum” dedi.

Manisa FK Yardımcı Antrenörü Uğur Okur ise, “Maç sonunda takımı çağırıp destek olan, onları bağrına basıp onları cesaretlendiren Manisa’dan kalkıp buralara gelen taraftarımıza özel bir teşekkür etmek istiyorum. Bodrum FK bizim teknik ekip olarak çok iyi tanıdığımız bir takım, bütün hafta boyunca nasıl oynayacaklarına yönelik çalıştık. Bu şekilde goller yemek üzücü yoksa maçlar kazanılır ve kaybedilir. Girdiğimiz pozisyonları atamıyor olmamız, dönen topların gol olması gerçekten özgüvenimizi kırdı. Bu maçtan puan alabilirdik ama olmadı. Biz daha çok çalışacağız ve daha iyi olacağız” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu