ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Spor, Onvo Büyükçekmece ile Karşılaştı

Gülen Taraf Çağdaş Bodrum Spor Oldu

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin altıncı haftasında Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı.

Muğla Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleye Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Ahmet Düveroğlu, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, taraftarının muhteşem desteğiyle Onvo Büyükçekmece karşısında maça hızlı başladı. İlk periyodu 26-20 skorla sona eren mücadelenin ilk yarısı 48-37 Skorla Çağdaş Bodrum Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Baştan sona, salonu dolduran taraftarların heyecanla izlediği mücadelenin 3. periyodu 65-60 Skorla biterken, maçın son periyodunda rakibin savunması ve ataklarıyla skoru eşitlemesi ile 72-72 bitti. 5 dakikalık uzatmada eşitliği bozarak farkı 4 sayı açan Çağdaş Bodrum Spor, kendi evinde seyircisinin de büyük desteği ile maçı 83-79 galip tamamlayarak, maç sonunda seyircisi ile kucaklaştı.

Çağdaş Bodrum Spor ‘da 20’şer sayı ile Amar Alibegovic ve Jaron Tremel Johnson, en yüksek sayıyı atan oyuncular olurken, Dominik Artis 16 sayıyla Chris Warren da 12 sayıyla maçın skorer oyuncuları oldular.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki kendi evinde ikinci galibiyetini alan Çağdaş Bodrum Spor Baş Antrenörü Ender Aslan, “Maça başlarken zor olacağına inandığım kadar bu maçın galibi olacağımıza da yürekten inanıyordum. Güzel bir maç oldu. Hem taraftarımız hem de oyuncularımızın inan anarak çıktığı bu maçı almak güzel oldu. Maç boyunca üstün bir oyun sergiledik. Bugün iyi bir oyun çıkardık. Takımın kimyası oturdu. Başta taraftarımıza, yöneticilerimize, teknik ekibime ve sporcularıma teşekkür ederim. Onvo Büyükçekmece Basketbol Kulübü’ne de Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadelesinde başarılar dilerim” dedi.

Çağdaş Bodrum Spor 7. Hafta mücadelesini 12 Kasım Pazar günü tarihinde saat 13:00’te Beşiktaş Emlakjet ile Muğla menteşe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirecek. Karşılaşma beİNSports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu