ManşetSpor

Deplasman Onlara İyi Geliyor

Antrenör Kıvanç:Avrupa Kupası İçin Hazırlıklarımız Tamam

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu yedinci hafta maçları kapsamında Deplasmanda Aksaray Belediyesi ile karşılaştı. Sahadan galip ayrılan Bodrum temsilcisi kadın hentbol takımı oldu.

Aksaray’daki Aksaray Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Yalıkavak spor hentbol kadın takımı çıktığı maçın ilk yarısını 15-17 skorla bitirip soyunma odasına galip giden taraf oldu.

Deplasman Zengini Oldu

Maçın ikinci yarısında da Denizin Kızları ilk yarıdaki mücadeleci tavrından ve kararlılığından taviz vermeyerek, Aksaray Belediyesi karşısında maçtan 25-35galip ayrıldı. Yalıkavaklı kadın hentbolcular deplasman maçlarındaki galibiyetlerine bir yenisini ekledi

Antrenör Kıvanç:Avrupa Kupası İçin Hazırlıklarımız Tamam

2023- 2024 EHF Kadınlar Avrupa Turnuvası üçüncü turunda Armada Praxsis Yalıkavakspor takımı, SSV Brixen Sudtirol takımı ile 11 Kasım tarihinde İtalya’da karşılaşacak. Avrupa Kupası karşılaşması öncesi iyi hazırlandıklarını belirten antrenör Kıvanç Özcan, “THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu yedinci hafta maçları kapsamında Deplasmanda Aksaray Belediyesi ile karşılaştık. Bizim için güzel bir sonuç oldu. Hem takımımı hemde karşı takımı tebrik ediyorum. Bir taraftan da Bodrum’u ve Ülkemizi EHF Kadınlar Avrupa Turnuvasında temsil etmeye devam ediyoruz. İtalya’da gerçekleşecek olan müsabaka için hazırlıklarımız devam ediyor. Umuyoruz İtalya’dan güzel bir netice ile dönerek 19 Kasım Pazar Bodrum ‘da gerçekleşecek rövanş maçına tüm spor severleri şimdiden davet ediyoruz” dedi.

Bu Hafta Süleyman Paşa İle Karşılaşacaklar

Hentbolde ilçenin haklı gurur olan kadın hentbol takımı THF 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde 17.00 de Tekirdağ Süleyman Paşa ile karşılaşacak. THF Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati 17:00 olup, canlı yayın linki Armada Praxis Yalıkavak Spor resmi Instagram hesabından da duyurulacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu