AsayişManşet

5 Şüpheli Adli Makamlara Çıkarıldı

Bodrum KOM Ekipleri Operasyon Düzenledi

 

Muğla KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Muğla ili genelinde organize suç örgütlerinin eylem/faaliyetlerinin tespiti ve suç örgütleri içerisinde faaliyet gösteren şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;  Bodrum KOM Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Gümbet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında meydana gelen Yağma/Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs/Kasten Yaralama Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma olayına karıştıkları tespit edilen İ.K.A., O.A., M.S., E.K. ve F.Ö. isimli (5) şüpheli şahıs  yakalanarak gözaltına alındı. 5 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edildi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca 5 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiş olup;

İ.K.A ,O.A M.S için adli kontrol tedbiri uygulanmış, F.Ö  ve E.K için ev hapsi tedbiri uygulandı.

Muğla KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince organize suç örgütlerinin ve bu yapılanmalar ile iltisaklı şahısların eylem/faaliyetlerinin tespiti ile suçun önlenmesi, suça karışan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesi, toplumun suçtan zarar görmesinin engellenmesine yönelik olarak çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu