ManşetSiyaset

Dünden Bugüne CHP’li Başkanların Buluşması

Yerel Seçim Çalışmaları Değerlendirildi

 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı Geçmiş dönem Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

Bitez mahallesi Toloman Otelde gerçekleşen toplantıya CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı’ya, CHP Bodrum İlçe Sekreteri Levent Bıçakcı Eşlik etti.

Güncel konuların konuşulduğu buluşmada, yaşanılan seçim süreci, açıklanan kongre takvimi, yaklaşan belediye başkanlığı seçimi ve yapılacak çalışmalar konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı buluşma sonunda yaptığı konuşmasında, geçmiş dönem belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, ”Verimli bir buluşma oldu. Başkanlarımızın değerli tecrübelerinden bilgiler ve öneriler aldık. Hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin mücadelesi, ülkemizi çağdaş, uygarlık seviyesine ulaştırmak; ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda modern Türkiye’yi yeniden yaratabilmek” dedi.

Toplantı birlikte çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu